روغن زیتون عمده ترین روغن نباتی خوراکی کشورهای مدیترانه ای و پرتغال است و شاید قدیمی ترین محصول گزارش شده در تاریخ باشد.
درخت زیتون می تواند در آب و هوای سخت در خاک های فقیر وجود داشته باشد و درختان 500 ساله هنوز میوه می دهند.
خود روغن به دلیل طعم و عطر بسیار ارزشمند است و باکیفیت ترین روغن ها، بدون استخراج با حلال، از میوه های تازه و سالم به دست می آیند.
اگرچه ویژگیهای حسی ظریف روغن زیتون فرابکر بدون بو باعث محبوبیت آن میشود، با وجود قیمت بالای آن در بازار، به خواص تغذیهای آن توجه فزایندهای داده شده است که اعتقاد بر این است که در این کتاب نقش زیادی در رژیم غذایی مدیترانهای ایفا میکند.
ما جزئیات زیادی در مورد تجزیه و تحلیل و خواص زیتون و روغن آن ارائه می دهیم، پس از مقدمهای بر روغن زیتون فدک 1 لیتری و جنبههای تکنولوژیکی، بخش بیوشیمی را در نظر میگیریم زیرا طبیعتاً خواص منحصر به فرد روغن بر اساس بیوشیمی میوه زیتون است.
این نه تنها در مورد اجزای اصلی – تری اسیل گلیسرول های مختلف – بلکه برای اجزای حسی جزئی که عمدتاً از مسیر کاتابولیک لیپوکسیژناز به دست می آیند نیز صدق می کند.
در ادامه، فصلهایی وجود دارد که به تجزیه و تحلیل روغن زیتون پخت و پز 1401 از دیدگاه روششناسی کلی میپردازند و فصلهای بعدی تکنیکهای مفصل را توضیح میدهند و روشهای تحلیلی پیچیده باید با استفاده از روشهای ریاضی ریاضی برای توصیف ارزیابی شوند.
این نه تنها در مورد اجزای اصلی – تری اسیل گلیسرول های مختلف موجود در روغن زیتون فرابکر بلکه برای اجزای حسی جزئی که عمدتاً از مسیر کاتابولیک لیپوکسیژناز به دست می آیند نیز صدق می کند.
- منابع:
- تبلیغات: