آلو سیاه شیرین و به طرز مضحکی آبدار است. آلو سیاه یکی از خلاقیتهای گیاهشناس مشهور لوتر بربانک است. یکی دیگر از ارقام ژاپنی است که توسط خود لوتر بربانک ساخته شده است.
آلو سیاه دارای پوست قرمز یا بنفش است که معمولاً با رژگونه زرد برجسته می شود. این آلوها سفت، آبدار، شیرین و گوشت قرمز هستند.
سیمکا: آلو سیمکا قلبی شکل، دارای پوست بنفش، گوشت سفت، زرد طلایی و طعمی شیرین است.
آلو سیمکا نیز در برابر یخبندان مقاوم است و میوه های آن فری استون است که به این معنی است که گودال به راحتی جدا می شود.
وانیر: آلوهای Vanier همچنین دارای پوست قرمز روشن روی گوشت زرد طلایی هستند. همچنین شیرین است که آن را برای تازه خوری، نگهداری، خشک کردن و کنسرو کردن عالی می کند.
با این حال، آلو Vanier میوه های چسبنده هستند، به این معنی که گوشت به گودال می چسبد.
سانتا روزا: آلو سانتا روزا نیز یکی دیگر از ساخته های بوربنک است. میوه هایی با پوست قرمز یا بنفش تیره و گوشت چسبیده ریز می دهد.
آلو سانتا روزا میوهای با اندازه بزرگ است که وقتی تازه، کنسرو شده یا در آشپزی استفاده شود، خوشمزه است.
آلو آمریکایی: آلو در ایالات متحده بسیار محبوب است، اما بیشتر ارقام محلی که رشد می کنند آلو ژاپنی و اروپایی هستند.
گونه بومی قاره آمریکا Prunus americana است که در ساسکاچوان، کبک، آیداهو، مین، فلوریدا و نیومکزیکو رشد می کند.
بهترین آلوها کدامند؟ بهترین میوه های آلو از مکانی به مکان دیگر متفاوت است و کیفیت آن به شیوه های نگهداری در بازار محلی یا فروشگاه مواد غذایی شما بستگی دارد.
با این حال، اگر قصد دارید چند درخت آلو پرورش دهید، بررسی کنید که منطقه شما به کدام منطقه تعلق دارد زیرا گونه های آلو دارای انتساب منطقه متفاوت هستند.
این مناطق بیان می کنند که آیا یک رقم آلو می تواند در آب و هوا و شرایط خاص باغ شما رشد کند یا خیر.
شیرین ترین آلوها کدامند؟ اگر به دنبال این هستید که شیرینی خود را با یک میان وعده طبیعی شیرین عسل ارضا کنید، به سراغ آلو سبز بروید.
آلو ژاپنی همچنین به داشتن طعم بسیار شیرین معروف است. به همین دلیل است که اکثر ارقام آلو ژاپنی معمولا به صورت تازه مصرف می شوند.